Kyllä. Ainakin iltaa kohti. Tunteista suru ja varsinkin epätoivo ovat pysytelleet loitommalla, vihaa on ollut enemmän ja onpa mukaan astunut pienimuotoista halveksuntaakin. Viimeksi mainitut eivät ole tänään kohdistuneet itseeni. Rakkauden palkki on myös tämän päivän taulukossa mennyt pikkuriikkisen alaspäin.

Luettuani taas yhden mitäänsanomattoman typerän sähköpostin siltä ah niin ihanana pitämältäni mieheltä, ryhdyin ajattelemaan, että onko mahdollista ettei sitä minun tuntemaani miestä ole enää olemassakaan? Onko se minun tuntemani mies voinut hävitä jo aikaisemmin niin etten ole asiaa vaan havainnoinut? Varmaa on kuitenkin se, ettei tämä uudempi malli ole se mies jota yritin saada palaamaan tähän perheeseen.   

Sen entisen miehen toimintatavat ja ajattelumallit ovat kadonneet, ainakin ne joita minä siellä luulin olevan. Tätä uutta mallia en edes haluaisi, joten olenko minä sittenkin tässä "kaupassa" voittaja?

Ärsytystä on aiheuttanut (ärsytys on yksinomaan hyvä merkki) yritykseni lisätä tämän blogin sivupalkkiin linkkilaatikko seuraamistani blogeista. Asetuksissa nimellä sivulaatikko kulkeva vekotin kyllä syntyi, mutta sivupalkissa sitä ei näy ja samaisesta sivupalkista hävisi pari muutakin asiaa

Muiden blogeja on ollut mielenkiintoista lukea, niissä on ollut niin paljon samanlaisia tilanteita ja tunteita, tietysti myös aivan erilaisiakin. Joidenkin kirjallinen ilmaisukyky (nimenomaan tunteista) ihastuttaa, ehkäpä minäkin vielä joskus kun aikani tätä harjoittelen.

Piti vielä palata lisäämään, että päivän pörssikursseissa myös syyllisyys on laskusuhdanteessa. Hyvä parempi loistava.